Aveti dreptul de a returna produsele comandate din magazinul nostru in termen de 14 zile calendaristice, de la data in care ai receptionat produsele comandate.
In cazul in care doresti schimbarea produselor poti solicita acest lucru in termen de 14 zile calendaristice, de la data in care ai receptionat produsele comandate.

ATENTIE:

Produsele personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. O mare parte a produselor comercializate pe site-ul www.homedeko.ro intra sub incidenta acestei exceptii, fiind personalizate in mod clar, dupa specificatiile prezentate de consumator (Cumparator).

Consideram un produs ca fiind in mod expres personalizat daca: 

- La cererea cumparatorului produsul are alte dimensiuni decat cele standard specificate in pagina de produs

- La cererea cumparatorului produsul are ca finisaje altele decat rejansa simpla. Aici includem, dar nu ne limitam la "Manopera pliuri duble", "Manopera cu capse", etc 

 

Retururile/ schimburile se efectueaza de catre noi.

Pentru retur/schimb se percepe se percepe taxa de transport.

Poti returna/schimba orice produs daca acesta indeplineste urmatoarele conditii:

  • Produsele returnate sunt exact in aceeasi stare ca in momentul livrarii, iar documentele si ambalajele produselor sunt intacte.
  • Detii documentele necesare 

Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, instructiunile de lucru si certificatul de garantie primit si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, homedeko.ro  are dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea ta, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala dvs.
Aceste dispozitii se aplica conform O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse de pe acest website, folosind tehnicile de comunicare la distanta.
Ai dreptul sa optezi o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile legii in vigoare.
Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.
In cazul in care produsul/ele sunt intr-o stare care nu ne permite recomercializarea lui/lor ne rezervam dreptul de a refuza returul.

Important: Rambursarea contravalorii produsului/elor se va face in termen de 14 zile calendaristice de la inregistrarea returului.

Faci 4 pasi si returul este rezolvat:

Pasul 1:
Cererea de retur/schimb se transmite completand formularul gasit AICI

Pasul 2:
Intr-un interval de maxim 2 zile lucratoare de la primirea cererii de retur, te vom contacta telefonic sau pe e-mail pentru a-ti furniza informatiile necesare pentru returnarea produselor.
Dupa aprobarea cererii de retur  daca returul survine in urma unui produs neconform din punct de vedere tehnic (rupt, patat permanent, dimensiuni neconforme) vom trimite un curier la dvs. pentru ridicarea produsului/produseleor pe care doriti sa il/le returnati. 

Daca returul survine din orice alt motiv decat cele mentionate anterior trimiterea produselor revine in sarcina dumneavoastra atat din punct de vedere logistic cat si financiar 

Pentru trimiterea returului direct de catre dvs. asigurati-va ca il trimiteti la adresa de la care l-ati primit: AFUMATI [077010] str. IASOMIEI Nr. 33A

Pasul 3:

La primirea coletului, produsele vor fi verificate pentru a se constata daca indeplinesc conditiile anterior prezentate.

Pasul 4: 
Va vom rambursa contravaloarea produsului/elor, dupa caz a costurilor livrarii, in termen de 14 zile calendaristice de la inregistrarea returului in contul iban specificat de dvs.

In cazul in care produsul/ele sunt intr-o stare care nu ne permite re-comercializarea lui/lor ne rezervam dreptul de a refuza returul.

In cazul in care doresti informatii suplimentare sau aveti neclaritati privind clauzele sau procedura de returnare ne poti contacta prin e-mail homedeko.contact@gmail.com sau la numarul de telefon +40770905372